China Wok Vianen

 

Home

CHINEES INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT CHINA WOK

China Wok Vianen is het Chinese restaurant van Vianen en omstreken. Bij ons restaurant kunt u dé echte Chinese cultuur tot u laten komen. Met de jarenlange ervaring hebben onze koks en serveersters maar één doel: U te laten genieten!

Het uitgebreide aanbod van ons restaurant zorgt ervoor dat er altijd een gerecht is wat voor 100% bij u past. Hierin heeft u de keuzes uit verschillende groentes, vlees en vis gerechten. De zelfbereide sauzen zorgen hierbij voor extra aroma en smaak. Daarnaast is er natuurlijk nog een zeer ruime keuze betreffend voorgerechten, bijgerechten enzovoort!

U kunt op verschillende wijzen onze specialiteiten proeven. Ons restaurant is dagelijks geopend (behalve op maandag). Dat biedt u de mogelijkheid om in ons restaurant zelf de heerlijke gerechten te komen proeven, of deze af te halen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij gelegenheden de catering te verzorgen.

Bent u nieuwsgierig? In het keuzemenu bovenin kunt u meer te weten komen over ons aanbod of kom direct een kijkje nemen in ons restaurant!

Wij hopen u namens het hele team snel te mogen verwelkomen bij China Wok Vianen.

HET RESTAURANT

Het restaurant zowel aan de buitenkant als van binnen op Chinese wijze ingericht. Bij binnenkomst zult u eerst de prachtige Chinese vijver passeren. In het restaurant zelf kunt u kiezen uit verschillende tafels die voldoen aan u wensen. Ronde tafels die de sfeer veraangenamen of liever een tafeltje aan het raam? Het is wat u wilt! 

MENU

Wilt u gezellig een avond uiteten met vrienden, familie of kennissen? China Wok ontvangt u met open armen. Het menu bestaat uit verschillende gerechten bestaande uit groente, vlees of visgerechten. Vooraf kunt u een heerlijke kop Chinese soep verwachten.

Op dinsdag tot en met vrijdag(maandag gesloten m.o.v. feestdagen) kunt u kiezen uit verschillende gerechten à la carte. Op zaterdag, zondag en feestdagen is het buffet in ons restaurant geopend. U kunt dan allerlei gerechten pakken, net waar u maar zin in hebt! Bij het buffet kunt u kiezen uit vooraf soep en na afloop krijgt u nog een heerlijk toetje. De kosten voor het buffet bedragen €18,00 (exclusief drinken) en €23,00 (inclusief drinken). Voor kinderen tussen 4 en 11 de helft van de prijs en voor kinderen jonger dan 4 zelfs gratis! 

CATERING

Hebt u een speciale gelegenheid en bent u opzoek naar een cateringsmogelijkheid? China Wok Vianen wilt u hierin totaal ontzorgen. Vanaf 15 personen kunt u bij ons kiezen tussen 2 menu's die vervolgens bij u thuis of een andere locatie op de gewenste tijd bezorgd wordt. Het buffet wordt au bain marie geleverd, waardoor de gerechten gedurende een lange tijd goed warm zal blijven en u als ware direct uw bordje vol kunt scheppen.

Menu A

€12,50 p.p.

Menu B

15,00 p.p.

Babi pangang

Foe yong hai

Kip met tausi saus

Tjap tjoy

Babi ritja

Koe loe kai

Sate ajam

Mini loempia's

Nasi, bami en witte rijst

Kroepoek

Babi pangang

Foe yong hai

Rundvlees met tausi saus

Tjap tjoy

Babi ritja

Geb. grote garnalen

Sate ajam

Mini loempia's en gebakken bananen

Nasi, bami en witte rijst

Kroepoek

Indien u borden of bestek van ons wilt gebruiken, brengen wij €1,00 per persoon in rekening.


Bent u hierin geïnteresseerd? U kunt telefonisch contact met ons opnemen of bij ons langskomen!